Το Εστιατόριο
Το restaurant "Veranda", στην άκρη του λιμανιού της Ύδρας, με ατμοσφαιρικό ντεκόρ, μαγευτική θέα όλου του νησιού και του λιμανιού, στυλάτο περιβάλλον, ιδιαίτερες γεύσεις, "φρεσκάδα", και γρήγορο service, στην πιο γευστική Βεράντα της Ύδρας, είναι η απόλυτη πρόταση για ένα ιδιαίτερο δείπνο.
   
   
Στο restaurant "Veranda" με εκλεπτισμένη ευγένεια, με κλασσικές ιταλικές γεύσεις και με ελληνικά πιάτα που "απογειώνονται", χάρις στην φροντίδα και της πρώτης ποιότητας φρέσκα υλικά που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια ο ιδιοκτήτης και chef του μαγαζιού Κώστας.

Μαζί και η φροντίδα της "τελικής" ματιάς και του "χαμογελαστού" service, που επιμελείται ο αδερφός και συνιδιοκτήτης Ανδρέας Κεχαγιόγλου.
   
   
Το μενού, πάντα επιτυχημένο με πανδαισία ζυμαρικών, πιάτα με θαλασσινά, ψάρι φιλέτο στην σχάρα με ό,τι σως επιθυμείτε, αστακομακαρονάδα, φρέσκιες καραβίδες και τέλος το μοναδικό σουφλέ σοκολάτας και η ιδιαίτερη κρεμ μπρυλέ.

Ξεχωριστά παγωμένα κρασιά συμπληρώνουν όλες τις γαστρονομικές σας επιθυμιές.
   
   
Για συνεστιάσεις ή εκδηλώσεις, αναλαμβάνουμε κάθε είδους γκρουπ, μέχρι 100 ατόμων, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα ελληνικών και διεθνών μενού και μπουφέ.
   
   
Ακριβώς δίπλα τα ολοκαίνουργια, πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια,
quest house "Veranda", προσφέρονται για διαμονή
με ατμόσφαιρα και εξίσου υπέροχη θέα.