Η περιοχή "Μανδράκι"

Ο ΟΡΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΚΙ

Πλησιάζοντας την Ύδρα με το flying dolphin περνάμε από το Μανδράκι, τον τελευταίο όρμο, πριν από το λιμάνι της Ύδρας.

Το Μανδράκι ήταν το παλιό πολεμικό λιμάνι του νησιού, που η εισοδός του φυλαγόταν παλιά από δύο μικρά κάστρα γεμάτα με κανόνια. Σήμερα υπάρχουν τα κατάλοιπα από αυτά τα δύο κάστρα.

Το Μανδράκι είναι ένας μικρός όρμος στον οποίο υπάρχει μία πολύ όμορφη αμμουδιά, η μοναδική στην Ύδρα χωρίς βότσαλα. Μπορείτε να φθάσετε στο Μανδράκι περπατώντας σε 25 περίπου λεπτά από το λιμάνι της Ύδρας καθώς επίσης και με θαλάσσια ταξί που σας μεταφέρουν στο Μανδράκι μέσα σε 3 λεπτά. Μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε και με καϊκια μέσα σε 8 λεπτά, τα οποία όμως έχουν συγκεκριμένα δρομολόγια ανα μισή ώρα.

Το Μανδράκι είναι μια πολύ ήσυχη περιοχή που προσφέρεται για ήρεμες και χαλαρές οικογενειακές διακοπές μπροστά στη θάλασσα. Διαθέτει οργανωμένη αμμουδερή παραλία κατάλληλη για θαλάσσια παιχνίδια και σπορ, με αβαθή νερά, ιδανική για μικρά παιδιά.

Στο Μανδράκι υπάρχει η Villa Mandraki με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και ένα πολύ γραφικό ταβερνάκι, όλα πάνω από τη θάλασσα.
VILLA MANDRAKI

Παραδοσιακή, πολυτελής πετρόκτιστη βίλα, που προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με εξαιρετική θέα από τις βεράντες και τα μπαλκόνια, μπροστά σε πεντακάθαρη θάλασσα με πρασινογάλαζα νερά

Αν είστε οικογένεια 4 ή 5 ατόμων ή δύο ζευγάρια, ελάτε να σας φιλοξενήσουμε στην πετρόκτιστη παραδοσιακή Villa Mandraki, μπροστά στη θάλασσα, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και υπέροχα ηλιοβασιλέματα μέσα σε ένα πολύ ήσυχο και πεντακάθαρο περιβάλλον

Κάντε κράτηση σε ένα από τα δωμάτιά μας

 Back
to top