Ψήνεσαι;;;

Σε ένα από τα πιο γραφικά σοκάκια του νησιού ανοίξαμε! Η επίλογη του ονόματος ''Ψήνεσαι;'' δεν είναι τυχαία και όσοι από εσάς έχετε ήδη δοκιμάσει τις γεύσεις μας είμαστε σίγουροι ότι '"ψηθήκατε'"!

Ένα όνειρο χρόνων πραγματοποιήθηκε! Η αγάπη μας για το καλό, νόστιμο και σπιτικό φαγητό δεν περιορίζεται πλέον μόνο στα πλαίσια της οικογένειας μας! Μεταφέρθηκε και στο μαγαζί μας.

Πολλοί υποστηρίζουν πως αν κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάς θα είναι είναι σαν να μην εργαστείς ούτε μια μέρα στη ζωή σου! Χαιρόμαστε, λοιπόν, που το επάγγελμα μας είναι να μοιραζόμαστε με εσάς το φαγητό και την καλή φιλοξενία του "σπιτιού μας", του μαγαζιού μας "Ψήνεσαι;"!

Και ποια είναι η ειδοποιός διαφορά μας από άλλα μαγαζιά του είδους μας;

* Το σουβλάκι μας είναι το κλασικό σουβλάκι της "μαμάς"! Δεν είναι σουβλάκι ταχυφαγείου!

* Τα καλαμάκια μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ! Φρέσκα κοτόπουλα κόβονται σε νόστιμες μπουκίτσες και     περνιούνται με δεξιοτεχνία και υπομονή στα καλαμάκια!

* Ο γύρος μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΕΣ και αλλοιώνουν κατά πολύ την φυσική γεύση     των κρεάτων!

* Το κοντοσούβλι, το κοκορέτσι και το κοτόπουλο στη σούβλα δεν θα γινόταν να σας απογοητεύσουν! Ζουμερά και πεντανόστιμα     θα σας αφήσουν τις καλύτερες γευστικές εντυπώσεις!

* Οι πατάτες μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ! Είναι φρεσκοκομμένες και τηγανισμένες σε δικό μας λάδι!

* Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις σαλάτες μας! Φρεσκοκομμένες και δροσερές! Περιβόητη η τυροκαυτερή μας, η οποία δεν είναι     εμπορευματοποιήμενη (όπως και τίποτα από αυτά που σας προσφέρουμε) αλλά από τα χεράκια μας!

* Όλα τα παραπάνω παρασκευάζονται στα κάρβουνα με μεράκι από τα καλύτερα φρεσκοκομμένα κρέατα και συνδυάζοντι τέλεια     με το κρασάκι του μαγαζιού μας.

Η μεγαλύτερη μας όμως διαφορά είναι ότι είμαστε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που ξέρει να ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ!

ΨΗΝΕΣΑΙ;;