Το νησί της Ύδρας Η Περιοχή Εν Πλώ Μενού Επικοινωνία
Εν Πλω

Το "Εν Πλω" είναι ένα από τα πιο ποιοτικά snack-bar cafe της Ύδρας με χαρισματική θέση, φανταστική θέα στο λιμάνι, πολύ δροσιά και ωραία ατμόσφαιρα που κάνουν ευχάριστη την παραμονή σας. Βρίσκεται στη Ναυάρχου Κουντουριώτου, στην άκρη του λιμανιού της Ύδρας.

Το "Εν Πλω" είναι ο τέλειος τρόπος για να διασκεδάσετε και να χαρείτε την πανοραμική άποψη του λιμανιού, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε το πρωϊνό σας, καφέδες, γλυκά, παγωτά, μπακέτες και σάντουϊτς, τοστ, παγωμένο γιαούρτι, ποικιλία αλλαντικών, ομελέτες, σαλάτες, κυρίως πιάτα, μπέργκερ, hot dogs, φυσικοί χυμοί, αναψυκτικά, μπύρες, ούζο, κρασί, οινοπνευματώδη, κονιάκ και coctail.

Το "Εν Πλω" λειτουργεί από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, κερδίζοντας από την αρχή τον επισκέπτη με το άψογο και γρήγορο service και την πολύ καλή ποιότητα των παροχών του.

Στο "Εν Πλω" συνδυάστε το μπάνιο σας στα πεντακάθαρα νερά της Ύδρας με την απόλαυση που σας προκαλεί ένας δροσερός χυμός ή ένας παγωμένος καφές και αισθανθείτε την ελευθερία των καλοκαιρινών διακοπών.