Ο Άγιος Νικόλαος

Ο Άγιος Νικόλαος είναι μια παραλία που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού μέσα σε έναν κόλπο, τέλεια προφυλαγμένο από όλους τους καιρούς. Η πρόσβαση στην θάλασσα είναι εύκολη, αφού το ψιλό βοτσαλάκι διευκολύνει την είσοδο στην θάλασσα, μέχρι το νερό να καλύψει το σώμα. Σε κάποιο σημείο υπάρχει άμμος, κατάλληλη για να παίζουν μικρά παιδιά.

Υπάρχουν ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες με μικρά τραπεζάκια, ώστε να διευκολύνεται η τοποθέτηση των αναγκαίων (νερό, αναψυκτικό, τασάκι, κ.λ.π.) και σε μικρή απόσταση από την ακτή υπάρχουν πεύκα, που χαρίζουν ίσκιο και δροσιά.

Ο Σταμάτης φροντίζει για την καθαριότητα, αλλά και για την καθαριότητα ολόκληρης της παραλίας. Θα σας προσφέρει τις υπηρεσίες του βοηθώντας σας με τις ξαπλώστρες ή φέρνοντάς σας από το μπαρ ό,τι επιθυμείτε.

Στην παραλία λειτουργεί καντίνα από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τουλάχιστον τριών ειδών καφέ, σοκολάτα, αναψυκτικά, χυμούς, ποτά κάθε είδους, νερό και φυσικά όλα στην κατάληλη θερμοκρασία.

Για φαγητό, δεν χρειάζεται να έχετε τίποτα μαζί σας αφού η Γιόλα προσφέρει σχεδόν τα πάντα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για κάτι ελαφρύ, δροσιστικό ή μεζέδες κατάλληλους για ουζοποσία, είτε για τις όποιες εκπλήξεις ετοιμάζονται απρόοπτα.

Σάντουιτς και πίτες, καθώς και καλοκαιρινά γλυκίσματα, όλα φτιαγμένα στο σπίτι από το προηγούμενο βράδυ, με εγγυημένη φρεσκάδα, μοναδική γεύση και απόλαυση.

Τα φρούτα εποχής συμπληρώνουν τον κατάλογο αφήνοντας σε εσάς που θα μας επισκευθείτε την επιλογή.

Η πρόσβασή σας στην παραλία γίνεται με το σκάφος "Σταμάτης" που ξεκινά από το λιμάνι της Ύδρας, και συγκεκριμένα κάτω από το καμπαναριό της Μητρόπολης, εκεί όπου είναι μαζεμένα όλα τα σκάφη για τις διάφορες παραλίες.

Σας περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε και να σας προσφέρουμε
αξέχαστες διακοπές, δίπλα στην πρασινογάλαζη θάλασσα.

http://www.gnghydracruises.gr/

Hosted and Designed By Empneusis